Понеділок, 06.05.2024, 22:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Вільховецька гімназія

Меню сайту
Захист прав дитини

Національна дитяча «гаряча» лінія


Національна дитяча «гаряча лінія»

Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства,
торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2019 » Червень » 12 » Міжнародний освітній літній табір «Практикуй сталий розвиток»
22:44
Міжнародний освітній літній табір «Практикуй сталий розвиток»

Просимо Вас поінформувати школи про можливість для старшокласників взяти участь у міжнародному освітньому літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», що відбудеться 11-16 серпня в українських Карпатах. Щоб взяти участь, учням потрібно до 25 червня включно заповнити онлайн-анкету.: http://tdp.org.ua/mzhnarodniy_ltny_tabr_u_karpatah_z_stalogo_rozvitku_dlya_starshoklasnikv

Громадська організація

ВЧИТЕЛІ ЗА ДЕМОКРАТІЮ ТА ПАРТНЕРСТВО

м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52 д, тел./факс (044) 228 87 66, моб. 095 534 09 81

www.tdp.org.uateachersdp@gmail.com

від 07.06.2019 р.                                                                      Керівникам структурних підрозділів з питань освіти і науки

обласних, Київської міської державних адміністрацій,

органів місцевого самоврядування

Щодо міжнародного літнього табору

для старшокласників«Практикуй сталий розвиток»

Громадська організація «Вчителі за демократію та партнерство» спільно з німецьким фондом ChildFundDeutschland та за фінансової підтримкинімецького фонду довкілля DeutscheBundesstiftungUmwelt DBU у межах всеукраїнського освітнього проекту «Збудуй своє майбутнє» запрошує старшокласників, віком 13-17 років, у міжнародний літній табір«Практикуй сталий розвиток», що відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня. Участь у таборі – на конкурсній основі, подати заявку можна до 25 червня включно.

Впродовж п’яти днів табору50 старшокласників з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній «OpenSpace конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії. На дітей чекає цікаве знайомство зі сталим, екодружнім стилем життя, гарний відпочинок, командні проекти з однолітками й обмін міжнародним досвідом, практика англійської мови.

Табір розгорнеться серед карпатських гір на території готелю-курорту «Коруна» с. Татарів Івано-Франківської області.Участь у таборібезкоштовна: організатори покривають учасниками витрати на квитки, трансфер від і до готелю, проживання у готельних номерах, харчування, навчання. З дітьми працюватимуть й проводитимуть дозвілля тренери і ментори.

Щоб взяти участь у конкурсі на участь у літньому таборі, учням потрібно до 25 червня включно заповнити онлайн-анкету (bit.ly/2IvBcfs). Анкета також опублікованана сайті tdp.org.uaв новині про табір.Основні критерії відбору:знання англійської мови; мотивація; досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбережння тощо.З 1 липня організатори оголосять учасників, які пройшли конкурсний відбір.

Просимо Вас поінформувати школи про можливість для старшокласників взяти участь у міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток».

 

З будь-якихпитаньщодо проекту можназвернутись до координаторівМикитиАндрєєва: 063 5230748, або Олени Харченко: 095 534 09 81, teachersdp@gmail.com.

 

З повагою, науковий керівник проекту, член-кореспондент НАПН України пед. наук, проф. О. І. Пометун

ДОДАТОК

Проект «Збудуй своє майбутнє». Основні цілі проекту– підсилення ролі дітей і підлітків у запроваджені та реалізації ідей сталого розвитку в Україні та формування у школярів віком 13-16 років сталих, екодружніх моделей поведінки. А також навчання учнів соціального проектування – розробка та реалізація власних проектів зі сталого розвитку, спрямованих на розв’язанняпроблеми/покриття потреби школи, громади.

Сторінка проекту у facebook: Make Your Future

Організація «Вчителі за демократію і партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. Працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями. Серед партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: StreetLaw, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, FreedomHouse, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

Категорія: Новини | Переглядів: 282 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Корисні посилання
Корисні посилання