Понеділок, 13.05.2024, 00:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Вільховецька гімназія

Меню сайту
Захист прав дитини

Національна дитяча «гаряча» лінія


Національна дитяча «гаряча лінія»

Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства,
торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2020 » Квітень » 1 » День відкритих дверей для абітурієнтів-2020 в інституті інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету
07:07
День відкритих дверей для абітурієнтів-2020 в інституті інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету

Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій (http://ian.nau.edu.ua/) спільно з НН інститут інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету (http://iiot.nau.edu.ua/) запрошує вступників-2020, батьків, учнів старших класів на День відкритих дверей, проведення якого відбудеться у форматі онлайн 01 та 2 квітня 2020 р. з 1400 до 1800 відповідно до програми (http://ian.nau.edu.ua/zaproshuyemo-na-den-vidkritih-dverej-fakultetu-on-lajn/) за інтересами аудиторії.

Для підключення до різних сесій Дня відкритих дверей необхідно перейти за посиланнями на хмарну платформу ZOOM, що зазначено в програмі заходу (http://ian.nau.edu.ua/zaproshuyemo-na-den-vidkritih-dverej-fakultetu-on-lajn/). Попередньої реєстрації не потрібно.

Ви дізнаєтеся про: історію і традиції факультету, його структуру, систему вищої освіти, наукову й міжнародну діяльність, особливості організації освітнього процесу, форми навчання, освітні програми, перелік спеціальностей, наукові здобутки студентів й науковців, міжнародні програми й проєкти, студентське дозвілля, перспективи навчання, паралельне навчання, перехресний вступ, навчання на англомовному проєкті, підготовку до загальнодержавного ЗНО для вступу на ОС бакалавра й ОС магістра; переваги, умови й особливості навчання тощо.

Висококваліфіковані науковці факультету, спікери, члени Приймальної комісії НАУ також проконсультують вас із питань щодо особливостей підготовки та проведення ЗНО; Правил прийому до Національного авіаційного університету в 2020 р. (вступ на основі повної загальної середньої освіти; переваги для вступників, які досягли визначних успіхів у вивченні окремих дисциплін; перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка; особливості прийому на окремі спеціальності; обсяги прийому та державне замовлення; конкурсний відбір; переведення на місця державного замовлення тощо).

На вас чекатиме чудова нагода:

  • індивідуального консультування науковців;
  • персонального спілкування з членами Приймальної комісії НАУ, викладачами кафедр;
  • перегляду відповідних тематичних презентацій.

Будемо раді зустрічі з потенційними студентами НАУ!

 

Додаткова інформація за тел.: (050)-746-28-21

Координатор: заступник декана ФАЕТ, доктор технічних наук, доцент Одарченко Роман Сергійович.

сайт: http://ian.nau.edu.ua/

http://iiot.nau.edu.ua/

Категорія: Профорієнтація | Переглядів: 225 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Корисні посилання
Корисні посилання