П`ятниця, 19.04.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Вільховецька гімназія

Меню сайту
Захист прав дитини

Національна дитяча «гаряча» лінія


Національна дитяча «гаряча лінія»

Національна дитяча гаряча лінія


Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства,
торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2018 » Квітень » 13 » Звернення Богуславського РС ГУ ДСНС України
08:57
Звернення Богуславського РС ГУ ДСНС України

ЗВЕРНЕННЯ

Богуславського Районного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області до жителів Богуславського району.

 

 

Деякі громадяни помилково вважають, що спалюючи рештки сухої трави допомагають очистити землю для швидшого озеленіння, але забувають що такі дії становлять загрозу як для екосистеми, так і для здоров’я, життя та майна громадян. Непоодинокими стають випадки, коли під час спалювання стерні, неконтрольований вогонь перекидається на житлові та господарчі будівлі.

Так в період  з 09.04.2018 року по 11.04.2018 року працівниками Богуславського Районного сектору Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області було здійснено 10 бойових виїздів на пожежі, з  них 9 виїздів на пожежі пов’язані з випалюванням трави. Внаслідок пожежі вогнем було знищено 2 господарчі будівля та приблизно 7000 кв.м. трав’яного настилу.

Слід нагадати, що до порушників застосовується заходи адміністративного впливу згідно ст. 77-1 КУпАП  штраф до 1700 грн.
Звертаємося до мешканців Богуславського району не порушуйте чинне законодавство, а якщо ви виявили пожежу спробуйте її загасити водою, засипати землею чи піском або збивати полум’я за допомогою широких гілок з листям. Якщо пожежа набуває значного розвитку, то необхідно повідомити пожежно – рятувальну службу за тел.101.

 

 

Начальник Богуславського РС ГУ ДСНС

України у Київській області

полковник служби цивільного захисту                                      В.В.Пономаренко

Категорія: 101 | Переглядів: 288 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Корисні посилання
Корисні посилання